Inspiration

Braiga TV-program om träning

Jag har väl nämnt nån gång att jag slutat titta på TV? Well, som alla förändringar är det svårt i längden så här kommer två bra TV-program som jag tycker ni ska se :)

Framtidens stjärnor

Var, när, hur? SVT Play

Skärmavbild 2016-04-08 kl. 00.04.46

En serie i tre delar där vi får följa lovande elitsatsande ungdomar under fem år. Vi får följa Julia Svan som är en unik skidtalang, bröderna Carnello som glänser i tennis, Irene Ekelund som springer sjukt fort och Magdalena Fjällström som har bestämt sig för att bli nästa Anja Pärson.

Gympaläraren

När,var, hur? SVT1 Tisdagar 20.00

Skärmavbild 2016-04-08 kl. 00.01.50

Det är med en klump i halsen jag ser det här TV-programmet måste jag erkänna. Kalle Zackari Wahlström återvänder till sin gamla högstadieskola för att få eleverna att röra på sig mer.

Jag menar.. Man vet ju själv hur det var på skolgympan. I gymnasiet var jag med kanske 10 gånger totalt. Om ens det. Om någon hade satt fram en skivstång och lärt mig göra marklyft hade jag kanske sett annorlunda på gympan.

Men det blir liksom mer än att få eleverna att gilla att röra på sig. Vi får en liten inblick i hur en skola ser ut, hur eleverna som går där tänker och känner.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Rund är också en form! 8 april, 2016 at 07:55

  Tycker ”Gympaläraren” är oerhört bra och tänkvärt program! Men som du säger, man blir ledsen och frustrerad samtidigt.

  Däremot tittade jag på ”Framtidens stjärnor”. Tyckte om skidtjejerna men får PANIK på tenniskillarnas föräldrar… Herrejösses…?! :-o

 • Reply Anna Jansson 8 april, 2016 at 12:48

  Åh jag har inte sett Gympaläraren än.. jag måste verkligen ta tag i det. Annars såg jag Stephan på glid senast, otroligt roliga inslag till skidsverige.

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.