Inspiration, Kost

Ny tidning: Mat & Hälsa

Den här tidningen är inriktad på LCHF och allra första numret kom till butikerna idag. Jag rafsade åt mig en snabbt som attan :-)

Vid första anblick är det här en snygg tidning. Formatet är snyggt och jag gillar att man valt ett mattare omslagspapper. Inuti känns tidningen ordentligt genomarbetad. Innehållet är bra, men jag kan inte bestämma mig om jag tycker att det är en nackdel att den knappt handlar om träning. Fokuset är helt klart inriktad på mat och egentligen är det bra så. Mattidningar av traditionellt slag finns det ju gott om, men det finns få tidningar som är inriktade på en speciell kost. Jag tycker det är positivt även om jag i framtiden exempelvis skulle vilja se reportage om barfotalöpning och funktionell träning. Kanske CrossFit?

Man har valt snygga typsnitt och fotografierna i tidningen är i toppklass! Både motivmässigt och rent tekniskt. Så den här tidningen är rent ögongodis i flera bemärkelser! Massor av härliga recept, snygga fotografier och snygg layout. På sida 86 finns en annons för Kostrådgivarna som jag har knåpat ihop.

Läs mer om tidningen på Facebook: Mat & Hälsa

PS. Och sen är ju snygga Åse på framsidan!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Träningsglädje 25 april, 2012 at 17:07

    åh. ja jag tycker det är så himla himla synd att träning lyfts fram så lite inom lchf-rörelsen. det är ju också en viktig väg till hälsa!

  • Reply Träningsglädje 25 april, 2012 at 17:08

    ps. vad skriver jonas bergqvist om? han är väl krönikör? han kan ju skriva om träning iaf!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.