Foto

Bröllopslördag på landet

Fotade bröllop på en liten gård utanför Valdemarsvik igår. Vädret var bannemig i princip perfekt! Helt mulet hade varit ännu bättre men växlande molnighet med mestadels molnigt är jag tacksam för! Speciellt när de senaste bröllopen haft typ 30 grader och stekande sol.

Vi körde ner till gården runt 11:30 och var framme lite innan 13. På vägen precis innan vi var framme tvärnitade vi vid en hästhage, det var ju svinsöta shetlandsponnys!

Vi var lite tidiga till fotograferingen så kunde jag fota bruden när hon gjorde sig iordning med sina tärnor. Och dukningen inne i ladan såklart.

Jag fotade porträtten inne i skog precis vid huset med spikraka tallar. Gick man igenom skogen en liten bit kom man fram till en sjö.

Vigseln hölls på en glänta i skogen, en äng med högt gräs. Brudgummens bror spelade gitarr och sjöng Håkan Hellström. Så fint!

Jag stannade tills efter brudskålen och en gruppbild på alla 65 gäster. Sen skulle brudens pappa ta lite drönarbilder och då var det tack och hej för mig. Hade en Snickers som väntade på mig i bilen, och pep in på en mack i Åtvidaberg och haffade en iskall Pepsi Max. Jag går ju på adrenalin (och kärlek!) när jag fotar bröllop så när mitt uppdrag är klart och jag kan slappna av så känner jag bara för att krasha. Eller iallafall inte göra ett smack mer den dagen/kvällen. Förutom att ladda in och redigera alla bilder jag tagit förstås.

Ett av de finaste bröllop jag varit på och nästa helg väntar ännu ett vackert bröllop i Tjällmo.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.