Livet

Hej från jobbubblan!

Klockan är sent och det är fredag. Bokprojektet jag sysslar med har deadline i slutet av nästa vecka och jag har varit så sjukt stressad att jag bara stängt av och stoppat huvudet i sanden.

Men, så vågade jag be om hjälp med saker jag inte mäktade med. Och vet ni att jag fått hjälp? Det känns så fint.

Bland annat ska boken innehålla olika recept som man kan baka hemma. Och det är jag som fotar dessa recept, eller inte bara fotar, det är jag som ska fixa rekvisita, kompostition, rätt ljus, färgmatchning osv. Så sjukt svårt. För även om jag liksom har ett bra bildseende och är duktig på mitt jobb som bröllops- och bostadsfotograf så är matfoto ingenting jag sysslat så mycket med tidigare.

Med de andra böckerna har jag fotograferat bakverk och maträtter på plats och då har det blivit en naturlig variation i underlag (bord etc), tallrikar osv. Men hemma! Herregud! Jag har typ två olika bakgrunder – mitt matbord och balkongbord. Kris och panik!

Men med hjälp och lån och inköp av rekvisita löser det sig. Det blir till och med fint :) Och jag känner bara en sån enorm lättnad. Jag kan inte slappna av än, för det återstår mer jobb, men jag kan iallafall sova nu.

Annars så är det bröllop på landet i Tjällmo imorgon. Bland hundar och gotlandskaniner. Min kopp te!

Och så fyller jag ju år nästa söndag..

För att fira att (nästan) alla bröllop är fotade och boken kommer vara klar har Fredrik och jag bokat några dagar i Höga Kusten i september. Jag har haft Höga Kusten på min vilja-uppleva-lista länge och när vi fnulade på att resa nånstans i höst så pratade vi först om Prag. Hur vackert det ska vara etc.. Drömmigt!

Men så kände jag efter lite till och märkte att jag inte alls ville åka till en storstad (iaf inte just nu) utan jag längtar efter naturen! Nu när jag inte längre bor mitt i naturen så saknar jag den enormt. Så ett vandringsäventyr uppe i Ångermanland blir det!

Följ mig på insta!

Följ gärna mitt företagskonto på Instagram för lite bilder på bakverk och bröllop som jag fotar nu i sensommar <3 Jag heter @dessisfoto där.

Kram å puss!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.