CrossFit

CrossFit med Team Reebok

Idag har det varit fullt ös på CrossFit-boxen i Linköping. Vi kom dit strax innan klockan 15 för då skulle Team Reebok-gänget köra ett pass med oss.

Först körde vi uppvärmning och sedan teknik.

Dagens WoD såg ut såhär:

”On the minute” i 12 min av:

1 st wall climbs
10 st kettlebellswings
10 st knäböj

Helt körd i botten av detta pass! Fruktansvärt jobbigt.

Passet går alltså ut på att göra de här tre övningarna på 1 minut. När 1 minut har gått måste du börja om. Det är alltså knöböjarna som blir lidande eftersom man gör de sist. Säg att du hinner göra en wall climb och 10 kettlebellswings på 50 sekunder. Då har du 10 sekunder på dig att göra så många knäböj som möjligt, för det är antal knäböj som räknas. Så ju snabbare du jobbar desto fler knäböj hinner du göra innan minuten är slut och du måste avbryta och börja om.

Totalt 12 wall climbs, 120 kettlebellswings och 38 knäböj. Klarade tyvärr inte att göra en enda strikt wall climb. Jag får upp fötterna på väggen, men att sedan flytta händerna inåt väggen så jag kan fortsätta klättra och till slut hamna helt upp och ner går bara inte.

Fick en bra bild på mig och CrossFit-Jenny från Team Reebok. Hon är riktigt grym! Hon har bland annat vunnit CrossFit SM 2011. Hennes axlar är inte att leka med. Do want!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Anna 13 april, 2012 at 22:25

    Ja tyckte ju jag könde igen dig på bilden, vi tränade ju tillsammans den här helgen!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.