Cykel, Mountainbike

Cykel med dopp!

Jag vet inte hur många gånger jag varit ute och cyklat och kört förbi en sjö eller liknande och trånat efter att hoppa i. Men har aldrig liksom haft med mig badkläder.. Idag bestämde vi att vi skulle ta ett dopp i Blå Lagunen som vi brukar köra förbi när vi är ute på en specifik runda.

Hade inte varit där sedan jag var 16 utan beundrat vattnet på avstånd från vägen det senaste decenniet.. Ehum. Jag brukar främst åka förbi här med racern eftersom Kolbytte-rundan går här. Den här gången hade jag badkläder under cykelkläderna och kunde efter 12 km och en miljon backar i den 30-gradiga värmen bara slita av mig första lagret kläder och hoppa i. Helt fucking amazing.

 

DSC01861

DSC01866

DSC018752

DSC01884

DSC01850-3

DSC01887

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Träningsglädje 8 juli, 2014 at 21:17

    åh det ser härligt ut!!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.