Cykel, Mountainbike

Cykel runt Bjärsen

Efter några småjobb hämtade jag Fredrik på sitt jobb, och vi åkte hem och svidade om till våra cykeloutfits. Jag hade tjackat en ny cykeltröja till Fredrik i smyg, en riktigt snygg en från svenska Poc. Därför fotade jag honom lite extra till dagens inlägg ;)

Det här var iallafall årets första tur runt sjön. Drar mig lätt från att cykla den då den är mer kuperad än vad jag är bekväm med. Men med många småstopp (för att fota och njuta natur) gick det bra. Jag flåsar nästan hjärtat ur bröstet vid ett par jobbiga backar, men ikväll var det värt det. För så fin eftermiddagssol tröttnar jag aldrig på!

Hemma svalkade vi oss med ett bad. Så gött på alla sätt! Först cykla runt sjön, sen bada i den ♥












Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.