Landsväg

Cykel ut till Bostället

Strålande solsken, inte ett moln på himlen och fullständigt vindstilla. Cykelväder!

Vi bestämde oss för att cykla ut till ett mysigt bageri med café som heter Bostället i Maspelösa. Vi tog vägen genom Vikingstad, Västerlösa och kom så småningom fram till Bostället efter 30 sköna kilometer. Bra asfalt hela vägen och det var flackt och skönt.

Här möttes vi av förmodligen det mysigaste café jag besökt! Ett rött hus med vita knutar med uteservering i trädgården. Vid ett utehus hade de hönor och en äggbod. Här åt vi glass och bullar och drack äppelmust från Brunneby musteri.

När vi var kolhydratsladdade till bredden cyklade vi vidare mot Fornåsakorset och kom till Ljungsbro och sedan Vreta Kloster. Nedför Bergsvägen kunde vi dra på lite och gjorde ett vätskestopp hos Fredriks syster Anna och kunde pusta ut lite i skuggan i hennes trädgård.

Sen tog vi sista 6 km hem! 48 km på 1:55 h och jag bättrade nog på cykelbrännan lite :)

bostallet

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Rund är också en form! 14 juli, 2013 at 21:48

  Låter som en fullkomligt ljuvlig sommardag! :-)
  Kram M

 • Reply anette 19 juli, 2013 at 10:36

  Ååå jag har sett den skylten flera ggr om vedugnsbageri men jag har aldrig åkt dit. När jag var på just den vägen häromdagen så hade de inte öppet för jag kunde i farten se att de bara hade öppet ons-lör.. Men nu har jag blivit sugen på att åka dit nångång efter ditt blogginlägg.

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.