Cykel

Cykelinspirationskväll


Att gå på cykelinspirationskväll var precis vad jag behövde. IK NocOut är en idrottsklubb i stan som specialiserar sig på cykel, löpning och simning. Är man sugen på triathlon ska man definitivt överväga att gå med här. Men annars också såklart, om du bara diggar en av grenarna.

Klubben tog upp roliga saker inför våren, bland annat att de ska få en MTB-sektion där det kommer vara ett MTB-pass i veckan (yay!) och ett läger i sommar. Jag är uppbokad med bröllop i stort sett varenda helg hela sommaren så för min del blir det förmodligen inget, men ändå.. Så himla!

Elna Dahlstrand och Anders Ljungberg avslutade kvällen med föreläsning om sin cykling och hur man kan lägga upp sin träning. Elna pratade mycket ur ett personligt och engagerande perspektiv med allt från sin första Cykelvasa till Vätternrundan och MTB SM för några år sedan. Anders, som varit elitcyklist, pratade också om sin träning, men han vävde in mer nördigheter som intervallpass och siffror. En bra kombination tycker jag som gillar när folk pratar om upplevelser och känslor, men också gillar siffernörderi.

Jag hann växla några ord med Elna i pausen. Otroligt kul att äntligen träffa henne IRL!

Just det! De har ju en hemsida också, för Elna och Anders åker faktiskt runt och föreläser. Så kika in på cykelinspiration.se vetja!

Jag är väldigt sugen på att cykla efter det här!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Ida 23 mars, 2017 at 08:40

    Jag blev också galet sugen på att cykla efter tisdagskvällen! Härligt att våren är på ingång på riktigt nu. Jag har aldrig testat MTB men jag blev sugen på det också. Så det kanske är dags snart. :)

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.