Dagens middag

Dagens middag: småplock

Idag fanns noll inspiration till matlagning så då fick det bli småplock av brieost, oliver, grillad paprika och prosciutto. Det funkar ju det med!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Coyntha 24 juli, 2011 at 22:59

  Hej!
  Blir du mätt med så lite mat? Jag skulle inte överleva med så lite ;)

  Kram

  • Reply Dessi 24 juli, 2011 at 23:03

   Oh ja! Portionen var kanske inte så stor men för mig handlar det om vad maten består av, inte hur stor portionen är. Oliver är ganska feta och brieosten innehåller mycket fett som håller mig mätt länge :)

 • Reply åse @ 56kilo.se 25 juli, 2011 at 02:33

  Välkommen ”hem” igen! =)
  Tänkte på kommentaren ovan, det får jag ju höra varenda gång jag gör matdagbok – att jag äter ”så lite” men äter man inte en högprotein/högfettskost med lite kolhydrater så förstår man nte riktigt att man blir mätt och nöjd med så mkt mindre. Kram!

 • Reply Coyntha 25 juli, 2011 at 10:12

  Hej båda Dessi och Åsa!
  Det var lite på skoj…. jag vet att om man äter högfettskost blir man mätt med mindre mat.
  Det var mest att det ser så lite ut…… hi hi

  kram på er!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.