Löpning

2 x 2,3 km terräng

Det var länge sedan jag sprang nu. Jag har varit sjuk och fått ett nytt jobb vilket tagit mycket av min tid och energi, men idag var jag igång igen! Jag och Fredrik cyklade bort till Rydsskogen och sprang elljusspåret. Jag sprang medsols och Fredrik sprang motsols så vi hann ses ett par gånger under löpningen. I spåret var det blött och lite geggigt men temperaturen var perfekt, 20 grader och mulet. När jag sprungit ett varv stannade jag och väntade på Fredrik. Sen sprang vi ett varv ihop.

Totalt 4,6 km på 30:57 min med en snittpuls på 194 slag/min vilket är 90% av max. Helt galet hög puls och det kändes faktiskt. Benen var pigga men på grund av det långa uppehållet kändes det nästan som att börja om från noll igen.

Hur tufft det än var så var det så otroligt skönt efteråt. Jag fick en pirrande känsla i vaderna vilket fick mig att fnittra till lite då och då. Jag är jättesugen på nästa löppass!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Martin "Projekt Barfota" 24 juli, 2011 at 18:22

  Tjoho!
  Välkommen tillbaka till WordPressklubben ;)

 • Reply Martina 24 juli, 2011 at 18:56

  Man blir ju lite sugen på att använda wordpress igen… den här bloggen va superfin och ser väldigt proffsig ut! Dessis.se jag gillar de!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.