Löpning

Dagens pass approved by Stefan

Lätta fast snabba (hur hänger detta ihop?) intervaller i skogen idag. Ställde in klockan på 2,5 min löpning, 2 min gåvila x 7. Det är både bra och dåligt med tidsbestämda intervaller. Dels blir det svårt att ”fuska” och undvika backarna, för när klockan vibrerar och du ska springa så skiter ju den i om det är uppförs- eller nedförsbacke.

Det är också skönt att varva löpning med gång sådär tycker jag. När jag sprungit och klockan säger till att det är dags att gå blir det en belöning för den just sprungna intervallen. Likaså när det är dags att springa sen igen, för att gå kan lätt bli lite trist, då hottar löpningen upp det hela igen. Och så håller det på, om och om igen :)

Kändes jätteskönt att få sträcka på benen, skogen var sval och stigarna hårdpackade. På väg ut ur skogen möttes jag av en rejäl kalldusch som sköljde bort alla mina bekymmer. Nahahaaajs!

IMG_0741

IMG_0724

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.