Löpning

Löpning på G-trainern

Idag träffade jag sjukgymnast Johan. Vi började direkt med att gå och sedan springa på bandet. Vi ökade till 64% belastning. Det är en ökning med 4% sedan start för några veckor sedan. Tanken är att jag ska öka 2-3% per vecka. Jag märkte att det var lite tuffare att springa idag än sist men ändå inte dödsjobbigt. Jag har ju en löparkondis att öva upp nu efter vilan.

Jag sprang i 30 minuter. Än känner jag ingenting i benhinnorna vilket är skönt. Det brukar kännas direkt efter ett löppass när jag trycker fram på smalbenen men nu känner jag ingen ömhet eller smärta trots att vi ökade belastningen. Sen har jag lärt mig att stretcha baksida lår efter att jag sprungit eftersom jag känner mig stel där.

Jag kom till kontoret igen ca 13:25 och då åt jag lunch – tacogratäng som Fredrik gjorde igår.

I eftermiddag är det CrossFit!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.