Kost, Tankar

Debatt om LCHF ikväll

Ikväll är det om LCHF i Debatt på SVT1 kl 22:00. Jag vet inte om jag ska se det, jag blir lätt provocerad av sådant. Andreas ”Kostdoktorn” Eenfeldt ska vara med och diskutera. ”Hero” från Gladiatorerna ska vara med från anti-sidan, då förstår man ju genast nivån på den debatten.

Och jag undrar, vad är det de ska debattera? Man får väl käka som man vill? Tror man att LCHF är farligt, ät pasta då! Äter man LCHF har man iallafall sett över sina matvanor och gjort ett aktivt val. Om man äter LCHF under en lång tid är det förmodligen för att man upplever att man mår bättre och det är ju jättebra. Om vi trodde att kosten skulle skada oss skulle vi ju inte äta den.

Det borde ju vara värre att äta pizza och godis var och varannan dag tycker jag.

Åse skrev ett kanoninlägg idag som heter LCHF och Hälsan. Läs läs läs!

Ska ni se Debatt ikväll?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply Emmely 19 januari, 2012 at 19:03

  Hej!

  Men vilken härlig blogg du har! Hittade den genom Åses sida. Lycka till med målvikten och jag håller tummarna för radhuset.
  Länkar dig från min blogg om det är okej?

  Kram Emmely

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.