Diet

Diet dag 7

Det rullar på! Kroppen har vant sig vid mindre mat och det är bra. Jag är annars väldigt stor i maten och äter mer än vad Fredrik gör. Jag äter för att det är gott och slutar inte när jag är nöjd. Det beteendet kan jag inte har när jag viktminskar.

Matdagbok 2012-01-19:

Frukost:
Keso mini med kanel

Lunch:
Kycklingspett med grekisk sallad och tzatziki

Mellanmål:
Proteinbar

Kvällsmål:
Kesoplättar med sylt

Jag vill poängtera att jag INTE äter lightprodukter för att jag på något sätt är rädd för fett. Jag äter det för att proteinandelen jag får i mig ska bli större än fettandelen.

En sak som jag märkt att min kropp gillar är att äta ett litet mål till middag. 2-3 st kesoplättar funkar perfekt. Jag brukar annars äta ett stort mål mat på kvällen, men det här funkar fantastiskt bra :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Julia 19 januari, 2012 at 20:54

  Du sminkar dig verkligen fint! har tänkt på det ofta så nu är det dags att säga det också :)

  • Reply dessi 19 januari, 2012 at 22:27

   Tack! :) Köpte lite nya penslar idag som jag lekt med ikväll.

 • Reply Ewa Svensson 19 januari, 2012 at 21:01

  Kesoplättar låter gott!! Det ska jag prova i helgen . Nu kämpar vi vidare….i morgon vägdag för mig ….minus 1,9 kg än så länge /KRam

 • Reply Marta 20 januari, 2012 at 00:07

  Räknar du på summan energi/dag? Eller hur lägger du upp dieten? Himla nyfiken. Verkar som att du hittat ett upplägg du gillar. Så skönt och otroligt viktigt om man ska orka hålla på! Håller tummarna!

 • Reply Sofie 20 januari, 2012 at 08:17

  Hej!
  Jag läser din blogg dagligen och äter själv LCHF. För mig funkar LCHF och träning väldigt bra ihop då jag slipper blodsockerfall och ont i magen! Har inte varit så flitig att kommentera din blogg men tänkte att jag måste skriva en kommentar om att jag tycker att du har en inspirerande blogg, men lite av allt, vilket gör den intressant att läsa :)
  Vad roligt för dig att vikten går neråt, bra kämpat!

 • Reply Ulrika 20 januari, 2012 at 15:49

  Jag har börjat baka Carls bröd som jag gör i en rätt liten form så att brödet blir som en ugnspannkaka ungefär i tjocklek. Sen delar jag det på mitten och rostar. Supergott till frukost!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.