Inspiration

Den här ska jag läsa ikväll:

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Emma 1 april, 2012 at 08:48

  Berätta sen om den var bra! :) Det finns ju massor av olika böcker om LCHF, så man vet inte vilken man ska köpa =P

  • Reply dessi 1 april, 2012 at 13:12

   Jamen visst! Jag tror den här är mer lättläst och tilltalande till den breda massan. Det finns ju en annan bok som behandlar LCHF och träning som heter Istället för doping men den går in väldigt djupt på området, något som inte alltid passar någon som mig ;-)

 • Reply Julia 1 april, 2012 at 09:51

  Ja berätta gärna var du tycker! Jag är nyfiken men tänker att jag redan vet det som står… vad säger du som också är påläst, ger den något nytt?

  • Reply dessi 1 april, 2012 at 13:10

   Jag har plöjt igenom halva boken, kommer skriva ett inlägg om vad jag tycker senare men än så länge har jag en känsla av att Jonas Berqvist kommer reda ut varför jag inte kan träna på strikt LCHF (liberal LCHF går dock bra).

 • Reply Träningsglädje 1 april, 2012 at 20:05

  ååh jaaaaa berätta vad du tycker, är supernyfiken!

  • Reply dessi 1 april, 2012 at 23:45

   Det kommer en recension :)

 • Reply Josefin 2 april, 2012 at 22:57

  Spännande :) Hoppas du berättar lite om vad som står :)

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.