Inspiration

Nytt på bloggfronten!

Är det något jag verkligen älskar så är det att ägna tid åt min blogg. Jag lägger ner flera timmar på bloggen om dagen. Det inkluderar idéer, fotograferande, redigerande och skriva texter. Och såklart, lite ny design emellanåt.

Ikväll har bloggen fått ett lyft. En ny header och lite ny typografi som ni ser. Ser ni ingen skillnad, tryck Shift + F5 (refresh)!

Bloggen ses bäst i Mozilla Firefox och Google Chrome. Jag vet att rubrikerna ser lite kaiko ut i Internet Explorer så byt till Firefox eller Chrome!

Gamla headern:

Nya headern:

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Ewa Svensson 16 december, 2011 at 09:46

  Hejsan!! Fin design och läcker Iphone . Jag har en Iphone 4 fast svart = inte lika läcker som din :) Sitter här med mitt förmiddags fika och blir inspirerad att vara med i din utmaning (fast vid sidan om) Jag vill gå ner exakt 6 kg. Har tappat fokus på viktminskning denna månad annars så tappade jag ca: 3 kg okt-nov. Hade ca: 8 kg + efter att jag slutade röka 14 november 2010. I mellandagarna tar jag tag i styrketräningen …så jag kör väl på nu då. Tack för en inspirerande blogg /KRam Ewa

  • Reply Dessi 16 december, 2011 at 17:01

   Tusen tack Ewa! Gratulerar till att du slutat röka!

   Jag hejjar på dig! Hör av dig hur det går med viktminskningen :)

   Trevlig helg!

   • Reply Ewa Svensson 16 december, 2011 at 18:45

    Jag hör av mig :) Har min vägdag = fredag…så idag var det 0,3 hg + men som sagt…nu kör vi/KRam

 • Reply Martina 16 december, 2011 at 17:17

  Du är så jäkla duktig!!!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.