Mountainbike

Tankar innan Cykelvasan 45 km

Med denna bild går jag och lägger mig. Vi åker upp mot Dalarna klockan 07 imorgon bitti – en bildfärd på 5 timmar.

Nästa gång vi hörs är efter målgång på Cykelvasan 45 km. Är jag nervös? Nä inte än. Men jag googlade sönder ”Cykelvasan + bana” då jag plötsligt blev hiskeligt nojig över hur tekniskt avancerad banan är. Jag har ju hela tiden tänkt och hört att det ska vara som Lidingöloppet, dvs rena motorvägen genom skogen. Man får en hyfsat bra koll på banan av den här filmen som jag kollat på en triljon gånger. Även den här filmen avslöjar en hel del om underlaget.

Samtidigt blir jag lite nojjig eftersom jag ska köra med SPD. Kortare steniga stigar verkar det finnas, iallafall på Cykelvasan 90 km. Och nu börjar jag nojja över att jag kanske har för grova däck.. Jaja. Den som överlever får se. Jag har ju kolhydratladdat iallafall. Och jag har cyklat nästan 24 mil på mtb sedan jag skaffade min lilla Scott.

Start i Oxberg, målgång i Mora. Eller hur var det nu? Start i Mora, mål i Oxberg?

Naaa, I’m just pulling your leg!

Det ska nog gå bra det här.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Västgötskan 10 augusti, 2012 at 08:41

  Det kommer gå kanonbra! Jag lovar. Glöm inte att trampa bara. ;-) Och andas… ;-)

  • Reply dessi 11 augusti, 2012 at 20:01

   Jag lovar! Tack :)

 • Reply Jenny 10 augusti, 2012 at 10:24

  Det är väl kanske lite det där ”nybörjarsyndromet” eller kanske snarare förstagångensyndromet- man vet inte vad som väntar och då börjar man tvivla på sig själv och allt runtomkring. Det kommer att gå jättebra och passa på att ha kul också!

  • Reply dessi 11 augusti, 2012 at 20:01

   Ja precis, men ju mer man oroar sig desto bättre brukar det gå haha :) Tack!

 • Reply Richard J. 10 augusti, 2012 at 11:11

  Stort lycka till! Kommer gå toppen. Bara på med smajlet och trampa!

  PS, jäkla bra film den där andra filmen (inte Jojjes (som också är bra)).
  Måste vara en grym regissör/kameraman/cyklist som gjort den. :)

  /R

  • Reply dessi 11 augusti, 2012 at 20:00

   Hahaha! :D Gillar musikvalet.

 • Reply Lina 10 augusti, 2012 at 11:54

  Stort Lycka till!

  Skickar massa cykelenergi till dig! Heja heja heja heja! :)

  • Reply dessi 11 augusti, 2012 at 20:00

   Tack! Jag tror det hjälpte! :D

 • Reply Richard J. 10 augusti, 2012 at 18:20

  Det gick ju kanon! Såg att du gått i mål på Vasaloppssidan.
  Grattis!!

  • Reply dessi 11 augusti, 2012 at 20:00

   Fänks! Nu finns en race-report uppe här också :)

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.