Löpning

Det är ju iallafall skönt efteråt

Tung löpning återigen. Lätt illamående och fumliga steg, ja ni ser ju mitt plågade face. Men ändå ett bra pass för lilla hjärtat med 86% av maxpuls. Och jag är grymt glad över att benhinnorna inte krånglar! Att jag över huvud taget kan springa är fantastiskt och något jag glädjs mycket över.

Hur inlinesåkningen imorgon kommer gå är en gåta, för jag har grym träningsvärk i röven sedan de bulgariska utfallen igår. Det går som tur är nästan alltid att lura kroppen att den inte är trött med lite sällskap. Sen har jag bara lust att lägga in ett par dagars vila. Har kört mycket högintensiv träning den här veckan.

Efter det är det dags att börja springa i mer varierad terräng. Jag tänker Olstorp (det jävligaste 5 km-spåret i Östergötland) och kanske till och med LOK-milen i lugnt tempo för uthållighet om benhinnorna vill.

Btw så har jag fixat en Gilla-funktion så ba gör’t!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Västgötskan 8 juli, 2012 at 21:16

    Plågade face är (nästan) alltid härliga att se. :-D
    Bra jobbat!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.