Träningskläder

Det är kul att klä sig snyggt!

bild

Träniningskläder är guilt free-shopping, för det har Sara sagt! :) Jag har sneglat länge på den här jackan från Nike och jag beställde den från Sportamore i söndags och den kom idag. Tishan jag har på mig under är en cykeltisha från Maloja som jag tycker är helt sjukt snygg! Dock längre leveranstid på den eftersom jag beställt den från Bikester och den kommer från Tyskland (tror jag). Tog nästan två veckor att få hem den. Tightsen är från Röhnisch och skorna från Nike.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Träningsglädje 15 oktober, 2013 at 16:55

  haha så sant som det är sagt!! kul att du köpte malojatröjan. hur är de i storleken? jag äger inga malojaplagg men tycker också de har mycket fint!

  • Reply dessi 15 oktober, 2013 at 17:02

   Just den här modellen var väldigt liten i storleken, den jag har på mig är storlek XL men jag drar normalt M-L i överdelar.

 • Reply KARIN 15 oktober, 2013 at 19:45

  Vilka coola skor!

 • Reply Emma 16 oktober, 2013 at 02:18

  Väldigt sant! Älskar skorna, köpte de förra veckan!!
  Både jackan och tröjan var väldigt fina också :)

 • Reply Florence 16 oktober, 2013 at 15:09

  Skooooorna blev jag störtkär i, det andra var också snyggt.
  Kram på dej.

  • Reply dessi 16 oktober, 2013 at 19:31

   Vad kul att du gillar dom!:)

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.