Löpning, Shopping, Träningskläder

Nathan Mirage Pak – sportbälte

DSCF5410

Ibland springer jag med musik i öronen. Då kan det vara bra att ha mobilen i någonting så man slipper hålla den i handen (ni vet svett + hal-som-en-ål-iPhone 6 är ingen bra kombo).

Som tack för engagemanget fick alla Friskis-funktionärer ett presentkortTeam Sportia. Har haft presentkortet i plånboken i flera månader utan att veta vad jag ska köpa. Det är lustigt det där.. När det gäller ”vanliga” pengar är jag inte särskilt sparsam, men att nyttja presentkort är jag ganska dålig på. Eller.. Jag blir iallafall väldigt mycket mer ”picky”.

Har sneglat på FlipBelt men tycker att 350 kr för lite tyg är svindyrt, så jag nyttjade presentkortet och köpte ett sportbälte från Nathan istället (såg dock att Nathan ska komma med ett bälte som liknar FlipBelt).

Det finns i flera snygga färger och min iPhone 6 + nyckel får plats. Testsprang med det idag och det funkade jättebra. Det satt på plats, det åkte inte ner eller skumpade runt.

DSCF54022

Det enda stötiga på löprundan var när Writing’s on the wall med Sam Smith spelades (kör med Digster fresh-spellistan i Spotify) och jag inte snabbt och smidigt kunde byta låt. För ärligt, tråkigare låt får man leta efter.

Men!

Uanset med Rasmus Seebach. Så sjukt bra låt!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply jonna 5 oktober, 2015 at 19:02

  Du använder kanske andra hörlurar, men om du har iPhones egna lurar, kan du snabbt skippa til nästa låt med att trycka på knappen i midten volumkontrollen :)

  • Reply dessi 7 oktober, 2015 at 15:04

   Jahaaaa! Fast.. Jag vet inte om jag har någon volymkontroll på mina. Det är iPhone-lurar men jag tror de är rätt gamla.

   • Reply jonna 7 oktober, 2015 at 22:14

    Ah, okej! Det sitter i alla fall en vit ”klump” på högerluren på mina. Där kan jag trykka på + eller -, och mitt i mellan där är det också en knapp :) Ganska smidigt!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.