Foto

Dimma vid Roxen

Strax norr om Linköping låg dimman som ett täcke över Roxen. Jag hade tänkt gå en vandringsled norr om Roxen men efter att GPS:en tyckt att jag skulle åka 16 km grusväg var jag mindre sugen. Den utlovade utsikten skulle ju dessutom inte bli riktigt som jag tänkt med tanke på dimman.

dscf3726

Så strax förbi Stjärnorp vände jag tillbaka och stannade till vid Svartåmynningens naturreservat. Där finns ett fågeltorn där jag kunde stå och spana på gäss och hägrar. Jag kommer ofta hit med Fredrik, särskilt om somrarna. Men det är otroligt vackert oavsett årstid :)

dscf3705

dscf3710

dscf3720

dscf3731

dscf3696

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.