Löpning, Tävling

DM i terräng imorrn!

Jag hade sötsug från h-vete igår. Och jordnötssmöret var slut och kastat. Funderade av och an på att gå bort till konditoriet i närheten eller rent av baka egna bullar. Men latheten och envisheten vann. Jag köpte nytt jordnötssmör och testade nya objektivet samt lite olika sminkningar och så hade jag glömt bort sötsuget. Det var väl skönt! :)

I morgon är det DM i terränglöpning. Jag ska delta i 4 000 m-klassen, Fredrik ska springa 12 000 m. Vi ska springa på 2012 års terräng-SM bana men jag har läst att det ska gå på gräs. Det verkar lite konstigt, men det blir säkert jobbigt ändå.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Martina 1 oktober, 2011 at 09:33

    Lycka till!!

  • Reply Malin I Form 1 oktober, 2011 at 12:28

    Hoppas det gick bra för er båda!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.