Löpning

Möte med Blodomloppet

Ikväll var jag på möte med en person från IK Akele (löparklubben jag är med i) och som är med och arrangerar Blodomloppet här i Linköping. Linköpings Blodomloppet är ett av Sveriges allra största lopp med ett stort engagemang där IK Akele spelar en stor roll.

Jag och 4-5 andra killar håller just nu på att utveckla en ny hemsida för IK Akele och nu ska jag även få chansen att vara med och marknadsföra Blodomloppet. Jag har blivit inbjuden till Blodomloppets årsmöte i Stockholm i februari. Det ska bli himla skoj!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply Ewa Svensson 24 januari, 2012 at 06:28

    God Morgon!! Hittade något smarrigt på din blogg nämligen kycklingfärs med tomatsås basilika och stekt vitkål….det får det bli till lunch idag :) Hur gör du dina kesoplättar? Ha en skön tisdag / KRam Ewa

  • Reply Ewa Svensson 24 januari, 2012 at 12:01

    Tack!! Att jag inte tänkte på det……att googla kesoplättar :)

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.