Inspiration, Löpning

Eddie Izzard på nya (barfota)äventyr

Är det någon här som följt den brittiska komikern Eddie Izzards löparäventyr?

Han, som aldrig sprungit förut, sprang 43 st marathon på 51 dagar. I följd!

Det här äventyret kunde man följa i en TV-serie och det var otroligt inspirerande!

Jag kan ibland känna att det mest är alla superduktiga ultralöpare (helst manliga sådana) som får uppmärksamhet. Om vi tar Runner’s world som ett exempel. Bara en massa män som springer jättelångt och jättetufft. Vad har hänt med oss vanliga dödliga? Alla tjejer? Therese, 32, som började springa och nyss genomfört sin första halvmara efter att ha varit en soffpotatis hela livet. Det är för mig mycket mer inspirerande att läsa om än Ulf, 42, som reser jorden runt och springer fem mil om dagen. Jag kan liksom inte identifiera mig med Ulf. Det kan jag med Therese. Och det kan jag med Eddie Izzard.

Eddie Izzard: Marathon Man heter TV-serien om ni vill se den. Googla!

Nu är han på gång med ett nytt äventyr. Han ska springa barfota genom Afrika!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Ninjakossan 24 november, 2011 at 11:54

    Jag har inte följt hans löparäventyr, men jag är en stor beundrare av hans komikkarriär. Fantastiskt att han hinner med allt!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.