Fasta

En av Linkans bästa burgare

Hamburgare blir jag aldrig trött på! :) Vi har några restauranger som serverar bra burgare i den här stan. Bland annat Malt & Humle, Flott och såklart Beer & Burger där Fredrik och jag åt idag.

Jag hade fastat hela dagen medan jag jobbade och så åkte vi ner på stan och käkade runt 17-tiden. Jag tog burgaren som heter The Chili då jag tycker att en god burgare ska ha lite sting i sig :) Fredrik tog en kycklingburgare.

Beer & Burger tycker jag har snäppet vassare burgare än Flott. Men Malt & Humle har de bästa.

Idag gjorde jag alltså en OMAD (som du kan läsa mer om i inlägget under). Nu är klockan strax efter 23 och är fortfarande mätt och nöjd. Har tittat på Auktionssommar på SVT Play och jobbat vid datorn med dagens bildskörd. Nu ska jag snart gå och lägga mig.

Natti!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.