Livsmedel

Erik Lallerstedt Curry-Lime dressing

Den här dressingen är to die for! Den smakar nästan som dressingen i salladsdisken på Hemköp där jag köper mina lunchsallader. Den passar utmärkt till kyckling eller äggsallader.

Ingredienser: rapsolja, äggula, äppeljuice, Vitvinsvinäger, socker, dijonsenap, limejuice, vatten, Salt, curry, svartpeppar, cayennepeppar, e202 (konserveringsmedel), e211 (konserveringsmedel)

Näringsvärde per 100 g:
Protein 1,4 g
Fett 61,5 g
Kolhydrater 6,3 g
Energi 570 kcal

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply Pia 10 november, 2011 at 20:28

  Hej där!

  Jag hittade hit via Åses länklista där hon också så bussigt lagt mig nu :-) Vad kul att du bor i Linköping och äter LCHF! Jag är en återvändare så försöker hitta runt igen och på LCHF-vis. Bor i Sturefors och är föräldraledig just nu så är på stan pinsamt lite. Men men!

  Jag är Kostrådgivare, vad tror du om jag skulle öppna ett ställe med LCHF-grejer, typ butik men mycket litet format, är Linköping redo för det än? Tror inte det är ekonomiskt att ha det öppet normala fulla butikstider men några dagar i veckan? Just an idea…

  Vi ses säkert i något sammanhang – ha det bra!

  PIa

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.