Cykelkraschen 2014

Ett år efter cykelkraschen

Några bilder från sjukhuset i Hallsberg dit jag åkte med ambulans iförd nackkrage och med morfin i slutet av maj i fjol. När jag låg stilla i sjukhussängen hade jag väldigt lite smärta, det värsta var när sjuksystrarna skulle vända på mig eller när jag skulle resa mig. En kompressionsfraktur i en ryggkota, brutet revben och nyckelben hade jag lyckats med.

Jag fick hjälp med allt förutom att äta. Fredrik kunde tack och lov jobba hemifrån så han var hemma de första veckorna tills jag kunde ta mig ur sängen själv. Det var en stor seger när jag väl kunde det.

På flera månader fick jag inte lov att böja eller belasta ryggen. I slutet av september beräknades jag vara hel, dock hade jag ont i ryggen betydligt längre efteråt. Blev snabbt trött av att t ex gå på stan. Fick ofta sätta mig på en bänk eller till och med lägga mig när det var som värst.

Idag har jag så gott som ingen värk kvar och det glädjer mig :)

image

Skärmavbild 2015-06-24 kl. 01.07.30

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.