Cykelkraschen 2014, Löpning

Funktionärsmiddag & löpning

Höstdeppen har smugit sig på här.. eller redan för flera veckor sedan egentligen, men det kanske är först nu ni läsare märker av det ty uppdateringarna på bloggen är få. Alltså, jag är inte ens sugen på att cykla. How crazy is that?!

Nu i veckan började jag på allvar med bostadsfotograferingen igen efter att ha testat på ett par veckor. Och nu när jag haft fler hus och lägenheter att fota har smärtorna i ryggen kommit som ett brev på posten. Jag har inte ont på samma sätt som tidigare riktigt, utan den smärtar mer för att den är trött. Det sliter att ha ont.

Men vad har hänt annars då? I tisdags var jag på middag/funktionärsmöte med ett gäng Friskis & Svettis-funktionärer. Tanken är att jag ska hjälpa till med nyhetsbrevet som skickas ut varje månad. Prova grejer, kanske skriva och definitivt fota. Skoj!

I onsdags var jag ute och sprang tillsammans med Klassiker-Carro (för hon har gjort en svensk klassiker i år gaddamit), runt ån. Hade på mig mina nya leg-sleeves jag fått av Craft och de satt som en smäck! Himla smart grej det där faktiskt. Det var härligt att springa av sig lite även om benhinnorna protesterade. Måste verkligen ha nya löparskor. Mina Nike Free (som jag älskar och köpte i Berlin för ett par år sedan) känns ”klappriga” och liksom sladdriga.

Jag var faktiskt på Löplabbet för några dagar sedan och provade Hoka (ni vet dom där löparskorna med sjukt tjock sula). Har ju totaldissat Hoka innan utan egentligen ha provat dem..

Jag fick rova två modeller och testa att springa på löpband. Ett fint steg hade jag tydligen och landar på fram/mittfoten. Jag har testat det mesta mot mina benhinnebesvär men aldrig ett par riktigt dämpade skor, så jag tar mig en funderare! En annan grej som killen i butiken tipsade om var kinesiologytape. Eftersom jag har låga fotvalv kan det vara värt att ”tejpa upp” fotvalven med sådan tejp.

Löpning är ju världens enklaste sport och jag saknar den. Höst/vinter är ju ”min” springperiod och har varit det sedan jag började kuta för fem-sex år sedan. Jag har avverkat flera Blodomlopp, diverse smålopp runt om i länet och även sprungit Göteborgsvarvet.

bild-3

bild 4-2

bild 5

Imorrn är det 40-årsfest! Untz untz untz!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.