Vikt

Extreme Makeover: Weight Loss Edition

Jag har blivit sjuk :( Halsen är svullen och jag har feberliknande symptom. Senaste tidens slarv med kosten har satt sina spår..

Jag har legat nerbäddad i soffan hela dagen och tittat på TV. När Fredrik kom hem kikade vi på Extreme Makeover: Weight Loss Edition som jag tycker är så bra för motivationen. Jag har inget tålamod till att se serier som The Biggest Loser där man får vänta ett par månader innan man ser slutresultatet så den här serien passar mig bra.

Det är tränaren Chris Powell som hjälper deltagare att gå ner i vikt. I varje avsnitt följer man en deltagare, som har kraftig övervikt, i ett helt år. Året delas upp i olika faser och för varje fas sätts ett viktmål och uppnår deltagarna det första viktmålet får de en belöning.

Ikväll följde vi LaRhonda, en 24-årig tjej med en härlig sprudlande personlighet. Hon vägde in sig på 443 lbs (200 kg) och lyckades gå ner 43,7% av sin kroppsvikt på ett år. Det var fantastiskt att följa hennes viktresa och det peppar mig att se att hon kunde gå ner 100 kg. Det är i snitt -2 kg per vecka, i ett helt år! Fantastiskt imponerande.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.