Vikt

Resultat v.3

Denna vecka: +0,2 kg
Totalt: -2,9 kg

Kommentar: Den här veckan har varit konstig minst sagt. Jag har ätit bra men inte helt enligt plan. Jag har nog inte fått i mig så mycket protein jag behöver för att kroppen ska släppa ifrån sig fett. Protein är inte lika gott som fett, så för mig har det varit ganska svårt att äta mer protein än fett. Jag skriver sällan in vad jag äter utan litar på att jag vet ungefär vad jag gör. Jag äter sällan mer än vad jag behöver och sockret håller jag mig borta från. Äter 5-25 gram kolhydrater per dag.

Förra veckan gick jag upp över ett kilo vilket jag tror beror på den ökade träningsmängden. Spinning är ansträngande för en sockerdriven kropp som inte har någonting att ta av, så jag antar att det hände något där som samlade vätska. Vätska som nu i mångt och mycket har försvunnit. Jag undrar vad som händer i kroppen när man tränar hårt utan socker i kroppen? När kroppen inte är omställd till fettdrift alltså. Är det någon som vet?

Inget socker på tre veckor nu! :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.