Fakir

Fakir dag 2

Dagens matintag:
Ryggbiff med kryddsmör
Ölkorv
Lax med aioli

Känsla: Energin är som vanligt och jag känner metallsmak i munnen vilket sannolikt tyder på att jag är i ketos. Liiite tråkigt att käka lax till middag och inte ha några grönsaker till annars har det gått bra. Det är inte så att jag tror att den lilla mängd kolhydrater som finns i kolhydrater är ”farliga” utan jag väljer att testa den här dieten med så gott som 0 gram kolhydrater och då finns det inget utrymme för det tyvärr. Jag vill verkligen testa det här under en period nu :-)


Fyndade två snygga lite ”chunky” halsband på Sisters idag. De hade 30% off på hela sortimentet!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Emma 31 januari, 2012 at 09:37

  Håller du dig mätt på att bara äta det? =) Känns som om jag hade blivit hungrig efter bara en liten stund. :P

  • Reply dessi 31 januari, 2012 at 10:25

   Vilket menar du? Laxen eller hela min dagsmeny? I och med att jag bara äter fett och protein nu så krävs det inga mängder för mig att hålla mig mätt. Testa så får du se! :)

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.