Inlines

Omvälvande dag & bästa boten mot det

Efter en lång arbetsdag, handling inför tårtbakande på Ica Maxi och ett tråkigt besked angående min lillasyster som ligger på sjukhus återigen var jag omtumlad och nere när jag kom hem.

Min syster har ett ovanligt syndrom som heter Cornelia de Lange och kan inte kommunicera med omvärlden vilket gör att man inte har så lätt att upptäcka smärta hos henne. Hon har varit inlagd på sjukhus tre gånger det senaste året på grund av problem med lungorna, och nu hade hennes ena lunga kollapsat varför man var tvungen att operera henne ikväll. Det var inte så länge sedan hon var inlagd för dubbelsidig lunginflammation så det här är tungt som ni kanske förstår..

Jag behövde tänka på lite annat och få lite bra hormonutsöndringar i kroppen. Jag behövde rensa huvudet. Jag behövde känna lite fart under fötterna. Det hade börjat skymma innan vi äntligen kom iväg efter lite moddning av skorna.

Vi hittade en bra väg med fin asfalt genom ett (villa)område som heter Vidingsjö. Inte var det särskilt backigt heller så här kommer jag nog åka fler gånger.

Efter 11 km var vi återigen vid porten och nu ska vi strax ta ett bad. Tänker på mamma och min syster och hoppas att hon snart är bra igen ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply JOHN 19 augusti, 2011 at 09:31

  Din nya blogg är verkligen skitsnygg! Bra innehåll och riktigt proffsigt utseende! Kul att det gick bra på Midnattsloppet dessutom. Läste du 55 kilometersresan i VFF? Vad skall man argumentera med nu, när man bevisligen kan springa långt utan dämpning och utan kolhydrater? :)

  • Reply Dessi 19 augusti, 2011 at 10:08

   Tack John! Vad glad jag blir :) Ja jag har läst om äventyret. Starkt jobbat, imponerande!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.