Beroende, Sockerberoende

Föreläsning om sockerberoende med Bitten Jonsson

Om jag skulle få alla personer jag kände att läsa en bok skulle det vara Sockerbomben av Bitten Jonsson. Ovan är en föreläsning med just Bitten som hon höll under hälsokonventet som var för några veckor sedan. Ljudet är lite knasigt i början, men det går över. Se den!

Har ni inte läst Sockerbomben än, gör det! Kanske ni upptäcker något mer er själva som ni inte visste förut. Kanske det kan hjälpa er att förstå varför familj, vänner eller bekanta har problem med beroende. Kanske det kan hjälpa er att förstå varför övervikt inte handlar om dålig karaktär, vilja eller uthållighet.

Jag har problem med socker, men jag är jävligt glad att jag är medveten om det.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply ullis 2 maj, 2012 at 14:12

    Fy jag skäms. Jag har boken och har haft den i min ägo ohyggligt länge men inte läst den, än! Men jag ska, jag lovar att jag ska göra det snarast.

    Bitten Jonsson center var min lillebror i kontakt med när han var yngre. Så ja, jag känner till hela idén men har ändå inte läst boken – dumheter.

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.