Beroende

En dag utan Pepsi max

Klarar jag det?

Är det någon mer som har ett beroende ni vill dela med er av? Eller något beroende som ni lyckats bryta?

Uppdaterat: Kul att läsa om era erfarenheter kring beroenden! Det verkar vara fler som är koffeinberoende. Kan det vara vår tids vanligaste beroende? Min avhållsamhet varade i en halv dag. Jag tänker inte försöka igen. Inte än på ett tag iallafall. Kanske nån gång om jag blir arbetslös och slipper umgås med folk för jag blir inte glad utan koffein I tells you!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Sofia - vägen till tjejmilen 4 april, 2012 at 11:14

  …cola light!! Vet inte om jag nånsin kommer kunna bryta mitt förhållande med det!! ;-)

 • Reply MALIN 4 april, 2012 at 11:18

  Tuggummi…. Kan vara utan hemma. Men absolut inte på jobbet.

 • Reply Sofia - ett bättre du 4 april, 2012 at 13:28

  Cola Zero är mitt beroende!!! Men efter att ha tvingat mig själv att inte dricka någon burk på 3 veckor så försvann faktiskt beroendet och nu tar jag bara en eller ett par stycken varje helg till skillnad mot flera om dagen tidigare…

 • Reply Tarina 4 april, 2012 at 15:16

  Just nu är jag beroende utav ryskyoghurt, måste ära en tallrik varje dag!;)
  Men peppis Max och cola light kan det blir ibland också:) Gott!

 • Reply Emma 4 april, 2012 at 15:26

  Jag var oxå beroende av läsk förut. Eller i alla fall ”helg-beroende”. Så fort det blev fredag var jag bara TVUNGEN att ha läsk. Och nåt godis. Jag bestämde mig en dag för att sluta tvärt och nu blir det nästan ingen läsk alls. :)

 • Reply Snorkkis 4 april, 2012 at 19:37

  Kaffe. En dag utan kaffe vet jag inte meningen med. Vore intressant att testa att vara utan en dag dock.

 • Reply Marta 4 april, 2012 at 23:23

  Pepsi Max var och är min last. Det är galet gott, speciellt efter riktigt svettig träning. Jag försöker sedan dryg månad tillbaka att hålla läskdrickandet till endast lördagar. Det funkar ganska bra faktiskt och det gör det pg à två saker. Nr. 1 jag dricker en hel del kolsyrat vatten (hemmakolsyrat dvs) och 2 jag har en vattenflaska hemma, dvs en träningsvattenflaska. Till saken hör att jag har svårt för att dricka vatten ur glas. Hur knasigt det än låter. Framförallt så låter jag och min man bli att köpa hem läsk och då finns det ingen att dricka. Lycka till!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.