Cykel, Mountainbike

Första intrycket av Giant Lust 27,5″ 2

Det här blir ett väldigt snabbt utlåtande eftersom jag fick cykeln i torsdags och har hunnit cykla tre gånger på den. Det jag framförallt upplever som skillnad mot min gamla 26″ hardtail är hur mycket lättare den här rullar. Snäppet större hjul och bakdämpare gör att jag knappt känner av alla rötter på t ex Vallabanan.

Jag rullar lätt över stenar och sånt där jag annars kanske tvekar lite eller fastnar. Upplever min gamla cykel som kvickare då den accelererar snabbare och har kortare styre, men när man väl fått upp accelerationen på Gianten så är den snabbare både utförs, på flacken och nedförs. Den känns också tryggare på stigen och utförs. Cykeln känns lekfull och det märks att det är en ha kul och uppleva-hojj och inte en tävlingscykel.

Nu vill jag bara ut o köra varje ledig tid jag har om dagarna.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.