Mountainbike

Kul nyheter på Mera Leras MTB-bana

Har inte cyklat Mera Leras bana i Vidingsjö på typ ett år. Det blir mycket mindre spontancykling när jag bor 2,5 mil från närmaste MTB-bana istället för typ 1 km som det var när vi bodde inne i stan.

Mera Lera har gjort en del förändringar på de olika slingorna vilket var en välkomnande nyhet! Bland annat har de satt upp genvägar med gröna markeringar som leder förbi knixiga partier om man vill ha lite mer flow i körningen. Jag har ett par ställen som jag liksom aldrig får till på den gula banan, o tack vare en grön genväg slipper jag skiten. Gula banan har också letts om lite så att man bland annat slipper en förjävlig stenkista i uppförsbacke. Sen har man fått dit doseringar i vissa kurvor vilket också gör att man får bättre flow.

Vi körde ett varv på lilla blå slingan som uppvärmning, sen ett varv på den gula o avslutningsvis två varv på blå bara för att köra slut på den sista energin.

Kör nog lite i helgen så då tänkte jag ta lite fler bilder. Körningen idag var så kul att vi bara stannade vid ett ställe o fotade. Bilden längst ner tillhör inte någon av de markerade slingorna, utan på väg till bilen :)
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.