Cykel

Cykelväder!

Min tatuering har läkt, det är dags att ta i med hårdhandskarna igen!

Två veckor utan träning har fått mig att må dåligt. Jag har känt mig konstant trött, oavsett hur mycket eller lite jag än sover. Igår fick jag till och med gå hem från jobbet för att jag höll på att trilla omkull av trötthet. Jag tror faktiskt att det hänger ihop, trötthet och avsaknad av träning. Men nu så idag! Efter en välbehövlig sovmorgon tog jag min lilla mintgröna och gav mig ut i det soliga vädret. T-shirt väder that is! Solen skiner och det är över 20 grader i solen.

Jag cyklade medvetet en runda jag brukar köra på inlines för att se om de fått bort något grus, och det hade de! Inget grus alls! Sweet! 11,3 km fick räcka för idag. Cykeln känns förvånansvärt snabb. Det gick i snitt i 20,3 km i timmen hela vägen trots bitvis med motvind, rödljus och annat. Inte illa för en pärla med cykelkorg.

Snart ska vi börja förbereda för Fredriks födelsedagsfika imorgon. Bettan och jag ska baka tårta.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Linnea 24 mars, 2012 at 22:23

    Jag tror absolut det har ett samband! Jag känner mig förvånansvärt pigg fast Leon krånglat om nätterna och jag gått upp mellan 5-6 och lagt nig 23-00 och jag tror det är tack vare löpningen.

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.