Foto, Jobb

Fota bröllop yo!

I lördags fotograferade jag mitt första bröllop för säsongen. Jag har bröllopsfotograferat i fyra år nu, men även om det gått ett par år och jag har massor av erfarenhet så är jag lika nervös varje gång säsongen sätter igång. Nervös och förväntansfull!

Den här gången var det bröllop i Vadstena. När vi kom fram var det uppehåll, men när porträtten skulle tas så började det såklart regna. Så vi fick ta porträtten under några träd och inomhus i en sal på Vadstena slott. Bilderna kommer finnas på DessisFotos blogg när jag har levererat bilderna till brudparet :)Fredrik är med mig som assistent så ofta han kan. Det innebär att han bär utrustning, håller koll på tider och är ett extra stöd för mig.Efter bröllopet åkte vi in till Linköping och tog en varsin halloumiburgare på nyöppnade FLOTT. Väldigt goda burgare och perfekts sötpotatispommes!

När vi kom hem förde jag över alla bilder till datorn och påbörjade gallringen och redigeringen. Skickade en ”instant favorit” till brudparet och så kollade Fredrik och jag på Twin Peaks som vi ser om pga ny säsong :)Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.