Livet, Produkter

Långpromenad & Garmin Forerunner 235

Kvällsljuset här nere mot Haraldsbo var fantastiskt igår. Jag tog en långpromenad längs med väg 613 och passade på att testa min nya pulsklocka. Min gamla Garmin Forerunner 310XT har jag haft i 6-7 år och den har servat mig väl, men nu var det dags för en smidigare klocka med fler smarta funktioner. Bland annat har den inbygd stegräknare (plus att den trackar sömn, aktivitet etc), automatisk överföring till Garmin Connect och jag kan costumiza den själv genom att ladda ner urtavlor och widgets. Sen gör det ju inget att den är sketasnygg heller :)

Jag var ute o gick i 1 timme och 20 minuter. På den tiden hann jag se många sädesärlor, ett par som var ute och rastade hundarna, och människor som badade i badtunna.

När jag kom hem möttes jag av den vackraste solnedgång jag sett över Bjärsen. Jag var tvungen att rusa in till Fredrik och be honom komma ut och titta!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Trail & Inspiration 7 juni, 2017 at 08:47

    Wow, magiskt! :-)

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.