Livet

Furniture & Light Fair, Miss Behave Bar + Mall of Scandinavia


Theresa och jag åkte upp till Stockholm idag för att gå på Furniture & Light Fair. Mässan är öppen för allmänheten (dvs inte bara fackmänniskor) just denna lördag.

Själva mässan var helt OK, inte lika kul som Formex eftersom det här var mest möbler och inte så mycket övrig inredning. Kinnarps hade fläskat på med en jättestor blå monter som man kunde gå in i och get lost ungefär..
När magen började kurra tog vi tunnelbanan in till Gamla stan där i gick in på Science Fiction bokhandeln (köpte ett spel som heter Love Letter som är svinkul) och vi tog oss till Skeppskajen där hamburgerhaket Miss Behave Bar låg. Skitsnygg profilering med mycket old school-tatueringsmotiv etc.

Maten var helt OK (jag jämför allt med burgaren jag åt på Malt & Humle i Linköping i somras). Själva köttet var grovmalet men annars inget nytt. Plus för två skivor kött och mycket trevlig personal.
Jag såg Uppdrag Granskning efter att Mall of Scandinavia öppnade och lovade mig själv att aldrig åka dit pga hajp, shoppinghysteri och uppmuntrande till slit-och-släng mentalitet. Ändå var det precis där vi landade vid slutet av dagen när allt annat hade stängt.

Kollade lite inne på Royal Design, & Other Stories, Ellos home och Nike store. Fanns såklart massa snyggt men eftersom jag försöker hålla i pengarna och inte vara så jäkla köphetsig så köpte jag ingenting (men fick en grym present av Theresa inne på en underklädes/träningsklädes-butik – visar sen!).
När jag kom hem såg jag två kaniner som satt på ängen bredvid huset, Fredrik eldade i kaminen och allt höll käften. Det är skönt med kontraster.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.