Geocaching

Geocaching

Vilken grej! Inte så att jag är hooked-hooked men jag är lite fast faktiskt. Geocaching går ut på att man letar ”cacher” som nån gömt på en bestämd plats. I en app (jag använder Cachly till iPhone) ser man närliggande cacher och man kan även se hur stora de är och hur svåra de är att få tag på. T ex kan de hänga i ett träd eller vara gömda i ett hål nånstans.

En cach kan vara allt från ett litet plaströr med en pappersrulle i (där alla som hittar den skriver sitt namn) eller en låda med en pryl i (som man får ta om man lägger i något annat i dess ställe). Sen loggar man de cacher man hittar i sin app.

Fredrik o jag geocahcade tillsammans med Elin o Jerre o deras två barn i Tinnerö här om dagen. Vi tog cyklarna och hann ta 9-10 st. Jag fick testa Elins elcykel o jävlar vad det gick! Jag trodde att den skulle hjälpa till lite grann och främst i uppförsbackar men med den här nästan flög jag iväg. Måste skaffa en elcykel alltså!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Cykelkatten - Cykel, punk och kärlek! 14 augusti, 2017 at 10:14

    Jag törs inte börja med geocaching just av den anledningen att jag är rädd att bli helt fast! Verkar ju hur skoj som helst.

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.