Outdoor

Glass på Stafsäter & Klevberget

Jag lånar Trassel sedan igår och idag jobbade Fredrik hemifrån så vi tog en förmiddagspromenad när jag hade vaknat. Sen åkte jag iväg och fotade ett hus i Mjölby, och när jag kom hem åkte vi till Stafsäters Gårdsglass där jag tog 4 kulor. Deras hasselnötsglass är riktigt jävla god.

Köpte lite kolor och lakrits i butiken som vi smaskade i oss i bilen. Vi åkte till Rimforsa och Hallstad ängar. Där fick Trassel bada i vattnet och för att hon skulle torka och vi få lite fin utsikt gick vi upp för Klevberget.

Vi traskade upp här för ett par år sedan för första gången och det gav kanske inte en lika stor wow-känsla idag men promenaden på stigen uppför gick mycket lättare och det var kul att ha med Trassel. Alla promenader blir roligare tillsammans med henne.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.