Foto

Stylad lägga med grön utsikt

Idag började jag jobba efter lunch. Hann tvätta och fixa hemma på förmiddagen och skrota runt innan jag hoppade i bilen och körde de 27 kilometerna till den här lägenheten ett stenkast från dit vi flyttar om ca en månad. Fattar ni att vi får tillgång till lägenheten i mitten av juni? :D

Anyhow så var den här lägenheten så fint stylad! Älskar att komma till jobbet och det ser ut såhär. Senare ikväll ska jag tillbaka för att ta lite kvällsbilder från balkongen. Den här dagen blev lite upphackad för jag blev svintrött efter att ha kånkat runt på masten för att hitta ett bra ställe att fota ett (typ) 14-våningshus. Hittade ett hyfsat bra ställe med mycket grönska.

Hämtade Fredrik när han slutade jobbet och slängde mig i soffan och kollade på andra avsnittet av Chernobyl som går på HBO. Kunde ha pallat med ett träningspass men tränade både i söndags och igår. Bättre att spara mig till imorrn så jag kan få ut mer av kroppen :) Nu har jag suttit och redigerat bilderna och ska åka igen om en timme.

Igår beställde jag ett nytt objektiv som ska hjälpa mig ta ännu bättre bilder, det är efterföljaren till mitt Tamron 24-70mm f/2.8. Butiken jag beställde det av hade det inte i lager, men det kommer i slutet av maj :)

Tjipp!

Några timmar senare…

Kom just hem från kvällsfotot! Tog med mig ett par ljuskyktor (som egentligen är iittala-glas jag köpt på loppis) för att öka mysfaktorn. Blev himla fint!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.