Inredning

Glimtar ur mitt hem

Det var så härligt ljusinsläpp i läggan idag så jag knäppte några snabba för att visa hur vardagsrummet ser ut.

Jag har ju flyttat ut min dator och har alltså min arbetsstation i vardagsrummet. Och hittills har det funkat bra. Spelar musik på stereon medan jag arbetar, och har en massa fina saker runt omkring mig som jag inspireras av. Det svarta skrivbordet stod redan på plats och den runda spegeln hade vi skruvat upp på väggen härom veckan.

Nu vill jag bara få upp en tavla eller två vid min arbetsstation.

Och vet ni att TV-rummet fick ta form redan igår? Jag åkte till Erikshjälpen och hittade en mörkgrön soffa som jag direkt blev kär i! Tresits med hög rygg för 850 spänn. Vi var på IKEA tidigare i veckan och kollade på soffor. Och även om vi inte vill ha en dyr soffa så kostar en billig och bra soffa på IKEA ändå 4000-5000kr. Så vi sparade några tusenlappar på att köpa på second hand.

Vi hämtade soffan när Frippe slutat jobbet, och så bar vi upp åbäket. Sen rotade vi fram vår mastodont-TV i förrådet. Det är en 52″ från 2009, och som funkar finfint fortfarande. De nya TV-apparaterna tycker jag har för hög frame-rate och det blir lite jobbigt att se på.

Men jävlar vad det aset väger! Tippar på 50 kg. Men den fick vi också upp till läggan och kunde plugga in. Så vi tittade på filmen 2040 på SVT Play igårkväll och åt godis. Kommer visa bilder i framtiden när det är mer klart där inne.

Så länge – här är mitt vardagsrum!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Hanna - Hälsa och träningsglädje 14 januari, 2020 at 09:49

    Men vilket fynd ni gjorde! Ni har verkligen ett inbjudande och vackert vardagsrum. Där kan jag tänka mig att man känner sig inspirerad.

    Såg nu på din presentation att du bor i Linköping, det gör jag med. Eller rättare sagt ett område utanför stan men jobbar inne i Linköping. :-)

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.