Shopping, Smink

Glossybox i april

Här ser ni innehållet av april månads Glossybox. I den svarta avlånga förpackningen finns ett väldigt ljusrosa lipgloss från Ilamasqua, inte min smak alls tyvärr. Volym-grejjen från Maria Nila är jag dock nyfiken på!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Chris 3 maj, 2012 at 23:14

  Köper gärna läppglanset av dig beroende på vad färgen heter.
  Mvh Chris

  • Reply dessi 4 maj, 2012 at 19:47

   Du kan få det om du vill! :) Kan lägga upp en bild senare!

 • Reply Ulrika 4 maj, 2012 at 11:31

  Jag blev glad för cremen från L´Oréal men blev helt prickig i hela ansiktet efter tre dagar, jag som annars aldrig reagerar på sånt. Mysko!

 • Reply Me! 9 maj, 2012 at 20:52

  Jag fick samma som du men fick inget läppglans utan en liten förpackning creme istället. Jättebesviken eftersom jag gärna fått någon form av smink. Fick Nude färg på nagellacket. Fick samma färg fast annat märke förra månaden.

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.