Ytligheter

Glossybox: Oktober

Det var flera år sedan jag senast beställde från Glossybox. Nu kände jag att jag ville ha lite nytt smink, men har inte riktigt lust i att gå i butikerna på stan för att leta. När jag bodde på landet ääälskade jag att vara inne i stan och kika på grejer och få energi av alla människor och sorlet. Men nu när jag bor i stan så lockar det inte alls. Tror jag varit inne och fikat typ en eller två gånger sedan vi flyttade i juni. Förr fikade vi minst tre gånger i veckan. Antar att staden inte är lika exotisk längre.

Anyhow, idag fick jag oktober månads Glossybox och jag hade höga förväntningar! Det var så länge sen jag beställde en senast och jag tänker att det måste ju hänt lite sedan sist. Kanske lite lyxigare produkter?

Det här är vad jag fick!

  • Manna Kadar Beauty – Bloom Mascara
  • 3ina MakeUp – The 24H Pen Eyeliner
  • Context – Hydrating Toner
  • Simple – Pollution Protect Sheet Mask
  • Dsquared2 – Wood Pour Femme EdT

Mascaran var varmt välkommen! Kommer inte riktigt överens med exemplaret jag senast köpte av den mascara jag vanligtvis köper. Den känns för torr. Så den här från Manna Kadar Beauty ska jag testa imorrn bitti!

Hydrating Toner från Context ska jag också testa ikväll efter jag tagit bort dagens smink. Har aldrig använt en toner innan (är en sån som på sin höjd smetar på en billig ansiktskräm från Apoteket), så det ska bli spännande! Den doftar otroligt gott, lite citrus :)

Eyeliner-pennan kommer jag inte använda. Jag använder väldigt sällan eyeliner då jag tycker det blir för tungt sminkat på mitt ansikte. Så den kommer jag ge bort.

Ansiktsmasken ska jag testa i veckan. Återkommer om den!

Parfymprovet Dsquared2 – Wood Pour Femme EdT doftar verkligen gott! Väldigt blommigt men inte för tungt. Jag använder varken parfym eller annan doft, men kanske den här kan vara något att lyxa till det med?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.