Livet

En vecka som involverat det mesta <3

Har haft den bästa veckan på väldigt länge. Valde att jobba mindre nu under oktober och det har gjort susen. Jag var nästan aldrig ledig under sommaren med mäklarfoto, bokprojekt och bröllop. Det slet väldigt mycket på mig. Den här nedtrappningen har varit väldigt välbehövlig och jag har nära till skratt igen. Jag är generellt en högljudd person när jag mår bra. Det är nånting jag ganska nyligen förstått om mig själv. Med välmående kommer energi. Ganska logiskt när jag tänker på det :) Jag sjunger, pratar mycket, skämtar och skrattar högt när jag mår bra.

Den här veckan har jag fotograferat så mycket fina saker! I måndags var jag i Loftahammar och fotograferade ett sommarhus där. Dagen därpå åkte jag till Gryts skärgård och fotade på Bokö. En sjukt bra dag!

Jag har också börjat med ett nytt träningsprogram som heter Powerbuilding från Styrkelabbet. Passen är väldigt roliga med fokus på baslyft. Övningarna har allt från tre till 7 set och varje träningspass tar i 1,5 timme att genomföra. Har ikväll genomfört pass 2 vecka 2. Programmet löper i 6 veckor och jag tränar 4 ggr i veckan.

Jag har också lagt om kosten lite. Paleo kunde jag inte fortsätta med då jag fick matsmältningsproblem pga alla grönsaker. Har däremot tagit med mig det höga proteinintaget som jag hoppas ska göra susen för muskelbyggandet! Känner inte för att dricka proteinpulver så det mesta av proteinet jag får i mig kommer från kött. Antingen gräsbeteskött eller viltkött. Vi beställde en viltlåda från Gläntans Viltkött som kom i lördags. 4,5 kg kött i olika former från vildsvin. Hur bra?

Från en radhusfotografering i veckan. Prydlighet: 10 av 10!
Här var jag i måndags. Hamnen i Loftahammar <3
Stylad lägenhet med mäklar-Karins vovve Milo!

I fredags fotade jag en lägenhet där jag bor, Evaá på HootchiKootchi Home hade stylat och gjort så fint! När jag fotat klart bjussade hon på lunch på Babettes Kafferi nere på stan.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.