Livet

Gravidfoto & Cornelis-kväll

Det är inte ofta dagarna börjar med gravidfotografering, men precis idag hade jag o min barndomsvän Madiha bestämt att jag skulle fotografera henne innan hennes tredje bebis föds. Madiha och jag var supertighta på högstadiet och jag hängde mycket hemma hos henne tillsammans med sina tre yngre systrar.

Vi gled isär när gymnasiet började och jag hade träffat Fredrik och ville bara umgås med honom hela tiden. Det var förresten tillsammans med Madiha som jag första gången träffade Fredrik i oktober 2002.

I förra veckan umgicks vi på tu man hand för första gången på 14 år. Å det var som att tiden hade stått still. Madiha var precis som vanligt, och jag var precis som förr tillsammans med henne.

Nu ligger det bilder från fotograferingen här. Finns också ett par på Instagram.


Efter fotograferingen tog vi en drive through på donken och åkte hem till Madiha och åt och pratade gamla minnen. Det är skönt att umgås med människor som är okomplicerade och bara jävligt glada.
Ikväll gick jag och Theresa på Cornelis-kväll på Babettes Kafferi. En duo spelade Cornelis Vreeswijk-låtar och publiken sjöng med i Jag hade en gång en dröm och Inatt jag drömde.

Den sistnämnda var väl en låt som alla barn i lågstadiet först fick lära sig att sjunga i klassen om jag inte minns fel. Vi uppvuxna på 90-talet iallafall. Den första låt på engelska vi fick sjunga i skolan var Yesterday med Beatles. Så himla fint.

I onsdags började Joyvoice sin termin och jag hoppade faktiskt på. Har alltid gillat att sjunga och var alltid med i kören i skolan. Madiha och jag sjöng duett på julavslutningen i skolan ett år.


Theresas moster hade gjort ett så fint armband (och halsband!) av teskedar som Theresa hittat på loppis. Hur fint?!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.