Övrigt

Gulle er!

En stor kram till er som skrivit till mig under de senaste dagarna! Jag blir jätteglad men är lite för trött för att svara på alla kommentarer.

Och så en läsarfråga på det: Snorkkis undrade vilken min favoritträningsform och vad min favoritmat är.

Min favoritträningsform är inlines. Det är där jag som oftast får mina kickar. Det är fantastiskt att bara flyta fram över en len asfalt med solen i ansiktet och på armarna.

Min favoritmat är faktiskt kålpudding. Och det ska vara den kålpuddingen som min farfars tjej Inga-Lisa gör. Den är gudomlig! :)

Nu ska jag strax bli hämtad av Fredrik! Vi ska åka och storhandla tänkte jag. Jag minns inte när det hände sist. Vi småhandlar mer, för det mesta i butiken som ligger typ 50 m från huset. Köper det som är slut eller det vi vill ha till middag. Det blir mindre rester så, men nu ska jag planera och göra egna matlådor för resten av veckan. Det blir lax, kyckling, grönsaker, fetaost, spenat m.m.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Martina 10 januari, 2012 at 18:26

  Gud jag är så jäkla sugen på inlines när jag ser din bild där till höger… kram!

 • Reply Snorkkis 10 januari, 2012 at 19:48

  Tack! :) Kålpudding måste jag också göra snart, var länge sedan. Och håller med om Fredrik – snygg bara förnamnet! (Och så tenderar de att bli snyggare med åren också… tycker min J blir snyggare för varje dag trots att vi varit tillsammans nästan 10 år)

  • Reply dessi 11 januari, 2012 at 11:20

   Haha det är samma här! :)

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.